Често Задавани Въпроси

Как да поръчаме?

   Изберете продукт, попълнете необходимата информация и желаната бройка. Добавете го в кошницата и попълнете детайлите за плащане и доставка.
   След получаване на поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и ще започнем работа по нея. 

Какви материали използваме?

   Подбираме качествени и устойчиви материали, съобразени с актуалните тенденции.

   Ако не намирате цветовете или дизайна който търсете, моля свържете се с нас и ще обсъдим Вашите възможностите за изработка.

Колко време отнема изработката?

   Продуктите които предлагаме се изработват ръчно, по поръчка, което отнема време.

   Срока за изработка (след потвърждение и извършено плащане от Ваша страна) варира от 20 до 30 работни дни в зависимост от натовареността на графика. Времето за доставка не е включено в срока за изработка.
   За някои продъкти (като поканите например) предлагаме опция за бърза изработка (10 работни дни) и експресна изработка (5 работни дни). За допълнителни детайли, моля погледнете описанието на конкретния продукт или се свържете с нас.

Как изработваме продуктите?

   Продуктите които виждате се изработват ръчно, след потвърждаване на поръчката (и направено частично или цялостно плащане).
   Те са персонализирани и съобразени с Вашите индивидуални изисквания и не подлежат на връщане или замяна. Изключение правят продуктите маркирани като „Налични“, при тях се прилага 14 дневен срок на връщане. За повече детайли, моля вижте Общите условия.

Как става доставката?

   Доставките се осъществяват от куриер до адреса, който сте посочили в заявката, в часовете между 9:00 ч и 17:00 ч или офис на куриерската фирма. Отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма. 
   Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно и е за сметка на клиента, изчислява се в края на поръчката.
Цената на доставката зависи от обема и теглото на поръчаните продукти.

Изработвате ли покани по поръчка (извън показаните в Продукти)?

   Да, изработваме индивидуални дизайни, съобразени с Вашето събитие, тема и цветова гама.
   Ако не виждате подходящ продукт/дизайн за Вашето събитие, моля свържете се с нас и ще ще обсъдим Вашите възможностите за изработка.

Какви варианти за плащане предлагате?

   За момента имаме опция за банков превод и смесена - авансово плащане (50% от стойноста на поръчката) с банков превод и доплащане (на останалите 50% от стойноста на поръчката) с наложен платеж при доставка, когато се заплаща и стойността на доставката.

Мога ли да върна или заменя продукт?

   Продуктите които предлагаме се изработват и доставят по Ваша поръчка (след получено потвърждение) и са съобразени с Ваши индивидуални изисквани. В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна!
   Изключение правят продуктите маркирани като „Налични“, при тях се прилага 14 дневен срок на връщане. За повече детайли, моля вижте Общите условия.

  • Facebook Social Icon

© 2018 by The Paper Craft House