Често Задавани Въпроси

ПОКАНА - от поръчката до готовите Покани

1. Избирате дизайн, какви елементи да включва и как да се затваря плика. Изпратете ни текст ( в полето "Текст на Вашите покани" или на е-майл thepapercrafthouse@yahoo.com).
   Ако искате Картон/Хартия или Шрифт различен от този на визуализацията ги опишете в "Допълнителни изисквания".
   Може да изберете от готовите ни дизайни или Разработване на индивидуален проект ( за да създадем дизайн по Ваше описание/референции).
2. Втора стъпка е капариране на поръчката - 50% от крайната сума се превежда по банков път.
   Ще се свържем с Вас, с потвърждение на поръчката. Детайли за плащането също така ще видите при завършване на поръчката.

3. Изготвяме дигитална визуализация на Поканата в желаните от вас цветове и текстове.

4. След одобрение на визуализацията имате възможност за изработване на една безплатна реална мостра, която изпращаме до посочен от Вас адрес (доставката се поема от Вас). Ако решите да се възползвате от тази опция могат да се видят реалните цветове и при необходимост да се направят финални промени.
5. Ако не се налагат корекции по реалната мостра, или сте избрали да пропуснете тази стъпка, и имаме Вашето одобрение пристъпваме към печат, и изработване на всички покани.
6. Срокът за изработка е от 20 до 30 работни дни в зависимост от натовареността. Има възможност и за Бърза или Експресна изработка, моля свържете се с нас за подробности.
7. Поканите се изпращат по Еконт до адрес или офис с наложен платеж за останалата сума.

Как да поръчаме?

   Изберете продукт (Покана, Подарък, Декорация, Табела, Постер, Печатни материали), попълнете необходимата информация и желаната бройка. Добавете го в кошницата и попълнете детайлите за плащане и доставка.
   След получаване на поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и ще започнем работа по нея. 

Колко време отнема изработката?

   Продуктите които предлагаме се изработват ръчно, по поръчка, което отнема време.

   Срока за изработка (след потвърждение и извършено плащане от Ваша страна) варира от 20 до 30 работни дни при поръчка на Покани и от 3 до 10 работни дни на останалите елементи (Табели, Кутии с Подаръци, Подаръци за Гости, Печатни материали) в зависимост от натовареността на графика. Времето за доставка не е включено в срока за изработка.
   За някои продукти (като Покани например) предлагаме опция за бърза изработка (10 работни дни) и експресна изработка (5 работни дни). За допълнителни детайли, моля погледнете описанието на конкретния продукт или се свържете с нас.

Как става доставката?

   Доставките се осъществяват от куриерска фирма Еконт до адреса, който сте посочили в заявката, в часовете между 9:00 ч и 17:00 ч или офис на куриерската фирма (офис Еконт). Отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма. 
   Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно и е за сметка на клиента, изчислява се в края на поръчката. 
Цената на доставката зависи от обема и теглото на поръчаните продукти.


При поръчки над 100.00 лв. може да се възползвате от безплатна доставка до избран офис на Еконт.

Какви варианти за плащане предлагате?

   За момента имаме опция за банков превод и смесена - авансово плащане (50% от стойноста на поръчката) с банков превод и доплащане (на останалите 50% от стойноста на поръчката) с наложен платеж при доставка, когато се заплаща и стойността на доставката (ако има включена такава).

Какви материали използваме?

   Подбираме качествени и устойчиви материали, съобразени с актуалните тенденции.

   Ако не намирате цветовете или дизайна който търсете, моля свържете се с нас и ще обсъдим възможностите за изработка.

Как изработваме продуктите?

   Продуктите които виждате се изработват ръчно, след изрично потвърждаване на поръчката от Ваша страна (и направено частично или цялостно плащане).
   Те са персонализирани и съобразени с Вашите индивидуални изисквания и не подлежат на връщане или замяна. Изключение правят продуктите маркирани като „Налични“, при тях се прилага 14 дневен срок на връщане. За повече детайли, моля вижте Общите условия.

Изработвате ли покани по поръчка (извън показаните дизайни)?

   Да, изработваме Индивидуални Проекти/Дизайни, съобразени с Вашето събитие, тема и цветова гама.
   Ако не виждате подходящ продукт/дизайн за Вашето събитие, моля свържете се с нас и ще обсъдим възможностите за дизайн и изработка на Покани, Подаръци, Печатни материали.

Мога ли да върна или заменя продукт?

   Продуктите които предлагаме се изработват и доставят по Ваша поръчка (след получено потвърждение) и са съобразени с Ваши индивидуални изисквани. В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна!
   Изключение правят продуктите маркирани като „Налични“, при тях се прилага 14 дневен срок на връщане. За повече детайли, моля вижте Общите условия.

© 2018 by The Paper Craft House