Доставка

Доставките се осъществяват от куриерска фирма Еконт до адреса, който сте посочили в заявката, в часовете между 9:00 ч и 17:00 ч или офис на куриерската фирма (офис на Еконт). Отнема между 1 и 3 работни дни, в зависимост от населеното място и графика на обслужване на куриерската фирма. Стойността на доставката не е включена в цената на продуктите, заплаща се отделно, при финализиране на поръчката Ви и е за сметка на клиента. При поръчки над 100.00 лв. може да се възползвате от безплатна доставка до избран офис на Еконт.
Цената на доставката зависи от обема и теглото на поръчаните продукти.

Рекламации, връщане или отказ

Продуктите които предлагаме се изработват и доставят по Ваша поръчка (след получено потвърждение) и са съобразени с Ваши индивидуални изисквани. 
В този случай не можете да се възползвате от правото на отказ, връщане или замяна.

Изключение правят продуктите обявени като "Налични" които имате право да върнете в 14 дневен срок, съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Срокът за отказ е 14 (четиринадесет) дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките. Съгласно ЗЗП, Доставчика заявява, че разходите за връщане на стоките се заплащат от клиента.

© 2018 by The Paper Craft House